streda 5. júla 2017

Šľahačková bublanina s višňami

Potrebovala som nejako využiť višne, tak som sa rozhodla pre bublaninu, ale trošku vylepšenú. 



Potrebujeme: 

4 vajcia
1 hrnček krupicového cukru 
2 hrnčeky polohrubej múky 
1 balíček kypriaceho prášku 
štipka soli 
200 ml smotany na šľahanie 
práškový cukor a vanilkový cukor na posypanie 

Postup: 

Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Do misky dáme vajíčka, cukor a vyšľaháme do bielej peny. Prisypeme preosiatu múku s kypriacim práškom, smotanu a premiešame. Na plech dáme papier na pečenie a vylyjeme na neho cesto. Posypeme ovocím a pečieme do ružova cca 25 minút. Podávame poprášené s práškovým cukrom do ktorého vmiešame vanilkový cukor. 



Dobrú chuť! 

M. 


1 komentár:

  1. Mňam, tak to musí byť fakt dobrota. Síce si teraz snažím strážiť trochu líniu, ale toto by som cez víkend pokojne mohol upiecť. :) Ostatne som si zaobstaral z eshopu https://www.mibandshop.sk/xiaomi-mi-band-4 / náramok určený na behanie, myslím s krokomerom a tak, tak by to nemal byť žiadny problém cez nedeľu vybehať. :) Rovnako som sa chystal dať si taký menší pätnásťkilometrový tréning. :)

    OdpovedaťOdstrániť